Actie’s bij Beaucoupe.

Trouwe klanten willen we graag belonen.

Wanneer we je mogen registreren als gast, spaar je gratis en automatisch voor contante productkortingen. Elke 2 maanden brengen we bij Beaucoupe Kapsalon één van onze kwaliteitsproducten onder de aandacht met een speciale actie. Bij aanschaf van dit ‘Product van de Maand’ hebben jouw gespaarde punten een dubbele waarde. Wil je op de hoogte blijven van de lopende actie bij Beaucoupe Kapsalon? Kijk dan regelmatig op deze pagina voor de nieuwste acties.

Dus wil je makkelijk gratis sparen voor een korting op onze kwaliteitsproducten? Registreer je dan eenvoudig tijdens een bezoek aan onze kapsalon in ons klantensysteem. Je ontvangt bij elk betaald bezoek aan Beaucoupe kapsalon automatisch punten, hier hoef je niets voor te doen. Voor elke gespendeerde euro tijdens je bezoek aan onze kapsalon, ontvang je 10 punten per euro. En je hebt ook geen pasje nodig, lekker makkelijk dus. Zo spaar je automatisch voor contante korting op kwaliteitsproducten die je look helemaal af maken.

Privacy Policy

Beaucoupe Kapsalon - spaarpuntenactie september/oktober

Dubbele spaarpunten

Jouw spaarpunten hebben met deze actie een dubbele waarde als je dit product aanschaft in de maanden september en oktober 2020.

Informatie

Beaucoupe Kapsalon
Helftheuvelpassage 94
5224 AP ‘s-Hertogenbosch
TEL. (073) 624 04 60

Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram

Maak direct een afspraak

Om zeker te zijn van een tijdstip waarop het jou het beste uitkomt raden wij aan via de onderstaande knop een afspraak te maken. Of maak gebruik van de app ‘Kapper’. Deze app kan je gratis downloaden via de App Store en Google Play. Meer uitleg over de app is hier te vinden.

Share This: