Mogen wij jou begeleiden naar een topkapper?

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde BBL-leerling kapster die op zoek is naar een plek om je vaardigheden verder te ontwikkelen? Dan zijn wij de perfecte plek voor jou!

Wie zijn wij? Wij zijn Beaucoupe Kapsalon. Ons team bestaat uit ervaren en gepassioneerde kappers en kapsters en wij delen onze kennis en vaardigheden graag met jou!

Wat bieden wij jou als leerbedrijf?

  • Uitgebreide Begeleiding: Je krijgt persoonlijke begeleiding van onze ervaren stylisten die je zullen helpen om je technieken te verfijnen en nieuwe vaardigheden te leren.
  • Veelzijdige Praktijkervaring: Je werkt mee in de salon en krijgt de kans om de dagelijkse praktijk van het kappersvak te ervaren. Van wassen en föhnen tot assisteren bij behandelingen, je leert het allemaal.
  • Persoonlijke Ontwikkeling: We ondersteunen je niet alleen in je vakinhoudelijke groei, maar helpen je ook bij het ontwikkelen van je persoonlijke en professionele doelen.
  • Gezellige en Inspirerende Werkplek: Je wordt deel van ons leuke gezellige team.
  • Kans op Doorstroming: Passen we bij elkaar? Dan is de kans groot om na je opleiding bij ons in dienst te komen.

pagebeeld Ashley 1
pagebeeld Ashley 2
pagebeeld Ashley 3

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken een BBL-leerling kapster die:

  • In het eerste of tweede leerjaar zit van de kappersopleiding.
  • Passie heeft voor haar en beauty.
  • Leergierig is en bereid om mee te werken aan een fijne werkplek.

Waarom kiezen voor ons? Omdat wij geloven dat jij de toekomst bent en we alles in het werk stellen om jou te helpen een succesvolle kapster/kapper te worden. We bieden je een leeromgeving waar je fouten mag maken en daarvan leert, en waar je de ruimte krijgt om je talenten te ontplooien.

Nieuwsgierig geworden? Stuur je CV en een korte motivatie op via onderstaand contactformulier of naar info@beaucoupekapsalon.nl. Voor vragen kun je ook altijd even langskomen bij ons in de salon of een appje sturen naar 0736240460.