Haarmodelijn

We hebben oog voor de laatste haarmode trends en verwerken dit in een eigen Beaucoupe haarmodelijn. We zijn continu bezig met ontwikkelen, trainen, en bijscholing. Daarnaast nemen we ook actief deel aan diverse wedstrijden. Daardoor zijn we altijd up to date in de laatste haarmode trends. We kunnen je adviseren over een modieuze look die past bij jouw persoonlijkheid. We luisteren naar je wensen en kijken naar wat het beste bij je past en waar jij je fijn bij voelt. Ons doel is om haarmode trends door te vertalen naar een draagbare dagelijkse look, waarbij jij je geweldig voelt met je nieuwe kapsel. Zie hieronder de laatste trends. Wil jij ook een hippe en trendy look die helemaal van nu is? Maak dan snel een afspraak bij één van onze specialisten.

Wedstrijdwerken

Bij Beaucoupe Kapsalon streven we altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Dit vergt vakmanschap, inzet en passie voor het kappersvak. Ons team van specialisten wordt continu getraind en bijgeschoold om zo deze kwaliteit te kunnen behouden. We leiden jonge talenten op in een speciaal programma, ons team is dus altijd in beweging. We nemen ook deel aan internationale wedstrijden. Dit zorgt bij Beaucoupe kapsalon voor enorm veel creativiteit en collegialiteit. Samen een nieuwe look creëren en de nieuwste technieken toepassen op hoog niveau vergt een ultieme samenwerking.

Bekijk onze wedstrijdwerken en lees over onze deelnames.

Wedstrijdwerken

Goldwell Colorzoom Challenge

Elk jaar staat de Goldwell Colorzoom Challenge bij Beaucoupe Kapsalon in de agenda. De Colorzoom Challenge is een wedstrijd met een thema op topniveau. Het thema van de Goldwell Colorzoom Challenge van dit jaar is; Remix. Een mengeling van kleurtrends uit het verleden met invloeden van Punk-achtige elementen en Pop Art. Zo’n 42 landen nemen deel aan het Goldwell-evenement. Dit jaar vindt het spektakel plaats in Wenen.

Collega Jeffrey doet jaarlijks mee aan de wedstrijd en dit jaar zullen ook zijn collega’s Daan en Sanne deelnemen aan de Goldwell Colorzoom Challenge ondersteund door collega en kleuradviseur Anouk. Zij dagen zichzelf uit om bij de beste 3 van de BeNeLux te horen. In mei worden de genomineerden bekend gemaakt en in juni de winnaars. In oktober mogen de winnaars van de BeNeLux afreizen naar Wenen om de strijd aan te gaan met collega kappers van over de hele wereld. We houden je op de hoogte.

Deelname aan wedstrijden zorgt voor veel creativiteit en collegialiteit. Samen een nieuwe look creëren en de nieuwste technieken toepassen op hoog niveau vergt een ultieme samenwerking.

“De Colorzoom Challenge is kenmerkend voor Beaucoupe”

Colorzoom Challenge 2017

De collectie waar we in het najaar van 2017 mee hebben gewerkt heet In-Flux. Het is een mysterieuze collectie die een overgang laat zien tussen licht en donker maar ook zacht en sterk. Er zijn veel prachtige en innovatieve kleuringen gecreëerd maar ook nieuwe technieken op het gebied van kleuren ontdekt.
Dit was ook het jaar waarin Robin en Jeffrey genomineerd waren voor de Goldwell Colorzoom Challenge 2017. Zij zijn beiden derde geworden. Helaas net geen wedstrijdpodium, maar wel een hele knappe prestatie en erkenning voor het topniveau wat het team van Beaucoupe Kapsalon kan neerzetten.

Informatie

Beaucoupe Kapsalon
Helftheuvelpassage 94
5224 AP ‘s-Hertogenbosch
Tel. (073) 624 04 60

Volg ons op social!
Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram

VVV-bon

Ben je in het bezit van een VVV cadeaubon? Deze kun je uiteraard bij Beaucoupe Kapsalon in Den Bosch inleveren. Neem je VVV-bon mee en laat je verrassen met een mooie nieuwe coupe.

Wij helpen je graag

Wij begrijpen dat je het liefst naar de kapper gaat wanneer dit voor jou uitkomt. Door via onderstaande button een reservering te maken, zorgen wij ervoor dat je op een geschikt moment altijd bij ons terecht kunt!

Share This: