Dameskapper – Beaucoupe Kapsalon

Dameskapper

Voor een dameskapper in Den Bosch ga je naar BEAUcoupe kapsalon. Al meer dan 25 jaar zijn wij gevestigd in de Helftheuvelpassage. Wij zijn een gemoedelijke, veelzijdige en stijlvolle dameskapper. Wij verzorgen jouw haar op deskundige en creatieve wijze. Kom langs of maak een afspraak. Naast het knippen van dames, kunnen mannen en kinderen hier ook terecht.

kapper-den-bosch-balayage
Balayage Den Bosch

Een dameskapper die altijd op de hoogte is van de nieuwste trends

Ons team is gedreven en hecht en onze medewerkers houden altijd de nieuwste trends en ontwikkelingen in de gaten. Elk jaar doen wij mee aan de Goldwell Colorzoom Challenge, een wedstrijd op topniveau. Dit zorgt voor veel creativiteit en collegialiteit en het brengt het hele team naar een hoger niveau. Zo is ons personeel altijd op de hoogte van nieuwe producten en kunnen zij jou perfect adviseren. Wij kijken samen met jou naar wat voor haar bij jou past. Benieuwd naar onze medewerkers? Ontmoet ons team.

Dameskapper

Alleen de beste producten voor het knippen van dames

In onze kapsalon maken wij gebruik van professionele kwaliteitsproducten die gemakkelijk te gebruiken zijn. Met onze producten creëer je ook thuis een professioneel kapsel. Wij werken onder andere met de volgende merken:

  • KMS
  • Goldwell
  • Kerasilk
  • BlondMe
  • Olaplex

Wanneer komt een bezoek voor jou uit?