Welkom bij Beaucoupe Kapsalon!

Al meer dan 20 jaar ontvangen wij gasten in onze stijlvolle en gastvrije kapsalon in de Helftheuvelpassage in ‘s-Hertogenbosch. Ons team van haarspecialisten gaat met aandacht en passie met jouw kapsel aan de slag. We verzorgen op deskundige en creatieve wijze jouw haar.

En je staat er weer mooi op!

Dat is waar wij voor staan. Gasten nog mooier maken. Je innerlijke schoonheid aan de buitenkant laten zien, waardoor jij echt een goed gevoel krijgt, als je weer de deur uit loopt. Het team van Beaucoupe Kapsalon bestaat uit zeer ervaren en betrokken kapsters en kappers die al jaren bij ons werkzaam zijn. Creativiteit en meegaan in de innovatie van de laatste haartrends, zijn belangrijke facetten in ons vak. Aangevuld met een gezellige sfeer in een mooie salon; dat is Beaucoupe Kapsalon.

Onze salon is inmiddels een begrip geworden in de wijde omtrek van Den Bosch. Niet alleen lokaal, maar ook regionaal weten onze gasten de weg naar Beaucoupe Kapsalon te vinden. Jong en oud wordt door ons enthousiaste team voorzien van een compleet nieuwe look. En heb je zelf een voorbeeld van wat je mooi vindt? Bespreek je wensen met onze ervaren haarspecialisten en samen komen we tot jouw eigen stijl. Bij Beaucoupe Kapsalon luisteren we namelijk met aandacht naar je en staan we met passie voor ons vak voor je klaar.

Dus kom eens langs in onze salon, we ontmoeten je graag voor een mooie look die echt bij jou past.

Arthur, Brigitte en medewerkers.

Kom eens langs in onze salon

Wij helpen je graag.

Een bezoek aan Beaucoupe kapsalon is een verwenmoment voor jezelf. We ontvangen je graag wanneer het jou uitkomt. Klik op onderstaande button en maak direct een afspraak met een van onze specialisten.

Informatie

Beaucoupe Kapsalon
Helftheuvelpassage 94
5224 AP ‘s-Hertogenbosch
Tel. (073) 624 04 60

Maak direct een afspraak

Een bezoek aan Beaucoupe kapsalon is een verwenmoment voor jezelf. We ontvangen je graag wanneer het jou uitkomt. Klik op onderstaande button en maak direct een afspraak met een van onze specialisten. Of maak gebruik van de ‘Kapper’ app. Deze app kan je gratis downloaden via de App Store en Google Play. Meer uitleg over de app is hier te vinden.

Share This: