Teamspirit staat bij Beaucoupe Kapsalon hoog in het vaandel. Dit ervaar je als gast door de snelle service en de passende adviezen die vaak in overleg met jou en met andere collega’s worden gedaan. Wij verwelkomen je graag in onze kapsalon in ‘s Hertogenbosch!

ANOUK
Haarstylist, kleuradviseur

Een echt KMS specialist en kleuradviseur, met 7 jaar ervaring in het kappersvak. Zij gaat helemaal voor de fijnst mogelijke ervaring van de klant, zodat ze tevreden de deur uit gaan.

Werkdagen: dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag

PATRICIA
Topstylist, kleurspecialist en permanentspecialist

Deze creatieve teamspeler met 19 jaar ervaring, vindt het geweldig om klanten in de watten te leggen. Haar affiniteit is het werken met dames, zowel knippen als het föhnen en/of opsteken van lang haar.

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag

BRIGITTE
Algemeen leidster

Een zeer ervaren allround kapster die al vanaf 1985 actief is in het vakgebied. Tegenwoordig knipt ze zelf niet meer, maar is zij actief als leidster van Beaucoupe Kapsalon. Ze wordt blij van teamwork, blije collega’s en blije klanten.

Werkdagen: achter de schermen

ARTHUR
Creatief leider, topstylist, kleuradviseur, Olaplexspecialist

Deze salon eigenaar en Masterstylist heeft een passie voor föhnen. Al 32 jaar ervaring in het vak, waarvan 28 jaar samen met Brigitte in de Helftheuvel. Als floormanager draagt hij kennis over en begeleidt collega’s tot topkapper.

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

FLEUR
Haarstylist

Deze allround kapster heeft een specialisatie in permanenten. Zij krijgt er een goed gevoel van om een passend kapsel te ontwerpen en klanten met een tevreden gevoel naar huis laten gaan.

Werkdagen: maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag

EMMELY
Opsteekspecialist, topstylist en permanentspecialist.

Een gezellige specialist met 23 jaar ervaring.

Werkdagen: maandag, vrijdag, zaterdag

ARJETTE
Topstylist

Een echte allround kapster met 25 jaar ervaring in het vak. Ze houdt ervan om klanten te adviseren en zorgt voor een goede sfeer. Ze heeft een passie voor tevreden klanten en het begeleiden van collega’s.

Werkdagen: woensdag, vrijdag, zaterdag

DAAN
Haarstylist, kleurstylist

Een echte kleurspecialist is deze Mastercolorist, ook is hij KMS specialist. Hij doet graag mee aan de wedstrijdwerken. Zijn passies zijn kleur, lang haar beautifien en de nieuwste trends.

Werkdagen: maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag

JEFFREY
Creatief leider, topstylist, kleuradviseur

Deze bedrijfsleider en trainer heeft een echte passie voor het vak. Hij is trendsetter en doet graag mee aan de wedstrijdwerken. Als allround specialist is hij actief in alle delen van het vak. Sinds 2012 werkt hij bij Beaucoupe Kapsalon.

Werktijden:
Alle even weken op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Alle oneven weken op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag

PEM
Haarstylist, kleurstylist en top herenkapper

Een creatieve top herenkapper, haarstylist en kleurstylist met 4 jaar ervaring in het vak. Ze vindt haar uitdaging in het creëren van geweldige herenkapsels.

Werkdagen: woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag

WENDY
Kleuradviseur, topstylist en Olaplexspecialist

Deze kleurspecialist met 16 jaar ervaring is een echte gastvrouw met een passie voor kleur. In 2017 nam ze deel aan de Colorzoom chalange waar ze de derde plaats behaalde.

Werkdagen: maandag, donderdag, zaterdag

SANNE
Haarstylist, kleurstylist

Een creatieveling die ieders haar mooi wil maken. Opsteken, kleuren en ook Olaplex behandelingen zijn zaken waar zij zich graag in verdiept.

Werkdagen: dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag

Beaucoupe Kapsalon - Michelle

MICHELE
Junior kleurstylist

Deze kapster in opleiding volgt op dit moment een specialisatie in permanenten en heeft en grote passie voor het knippen van herenkapsels.

Werkdagen: dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag.

Beaucoupe Kapsalon - Linda

LINDA
Junior kleurstylist

Linda zit in het tweede jaar van haar opleiding en is een ster in het plaatsen van highlights. Ze traint elke dinsdagavond om de beste te worden in het vak.

Werkdagen: dinsdag/vrijdag en zaterdag

Share This: