Teamspirit staat bij Beaucoupe Kapsalon hoog in het vaandel. Dit ervaar je als gast door de snelle service en de passende adviezen die vaak in overleg met jou en met andere collega’s worden gedaan. Wij verwelkomen je graag in onze kapsalon in ‘s Hertogenbosch!

ANOUK
Haarstylist allround, mastercolorist

Anouk haar specialisme heeft alles te maken met kleuradvies. Ze is een echte KMS productspecialist en weet de meest prachtige kleuren samen te stellen. Ze laat haar klanten met een fijn gevoel en het mooist mogelijke resultaat de salon verlaten!

Werkdagen: dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

PATRICIA
Topstylist, permanentspecialist, kleurspecialist

Patricia is al 20 jaar werkzaam bij Beaucoupe Kapsalon. Een creatieve teamplayer die de mooiste kleuren maakt! Haar doel is om iedereen het beste te geven, zowel vaktechnisch als met aandacht voor de klant.

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag.

BRIGITTE
Salon eigenaar, teamleidster, innovator

Deze duizendpoot is actief achter de schermen. Dankzij haar jarenlange ervaring in het kappersvak is Brigitte een fijne teamleidster die weet wat er speelt in de salon. Onder het motto; van meer naar beter, zorgt ze dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Werkdagen: achter de schermen

ARTHUR
Salon eigenaar, masterstylist, mastercolorist, Olaplex specialist

Arthur is expert op het gebied van föhnen en styling. Als vaktrainer én floormanager draagt hij zijn vakkennis continu over aan zijn collega’s.

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

FLEUR
Junior haarstylist

Maak kennis met Fleur, tevens kapster in opleiding. Ze is een ster in het zetten van balayage en folietechnieken. Wekelijks traint ze haar kniptechnieken. Ook volgt Fleur momenteel de opleiding tot kleurspecialist. Fleur heeft ook een prijsdifferentiatie in het Beaucoupe knippen.

Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.

EMMELY
Topstylist, permanentspecialist

Emmely werkt al 24 jaar bij Beaucoupe Kapsalon. Heren kapsels zijn haar specialiteit, maar ook blinkt ze uit op het gebied van permanenten. Ze doet er alles aan om de meest fantastische coupe te creëren!

Werkdagen: maandag – vrijdag, woensdag (even weken), zaterdag (oneven weken).

ARJETTE
Topstylist

Arjette zit al ruim 25 jaar in het kappersvak. Een vertrouwd gezicht die uitblinkt in knipbehandelingen en als föhnspecialist! Arjette zorgt voor een goede sfeer en enthousiaste klanten. Kortom, een echte gastvrouw bij wie je graag in de stoel zit.

Werkdagen: woensdag, vrijdag en zaterdag.

SOPHIE
Junior stylist

Sophie is een gedreven kapster in opleiding die haar tweede leerjaar in gaat. In de salon is ze actief op het gebied van uitgroei behandelingen, het zetten van highlights, maar ook verzorgt Sophie wasmassages en verzorgingsbehandelingen.

Werkdagen: dinsdag, donderdag, zaterdag (oneven weken), dinsdag en vrijdag (even weken)

DAAN
Haarstylist allround, masterstylist

Op zoek naar een stylist die de mooiste balayages kan zetten? Dan ben je bij Daan aan het juiste adres! Daan is al bijna 5 werkzaam in de salon en volgt een opleiding tot kleur educator bij Goldwell. Daan wordt ook wel de ‘mooi haar maker’ genoemd.

Werkdagen: maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

JEFFREY
Creatief leider, kleurartiest, Olaplex specialist

Jeffrey is een echt wonder als het gaat om kleuren! Deze wedstrijdwerker draait zijn hand niet om voor de meest prachtige creaties. Ook draagt Jeffrey zijn kennis over aan de collega’s van Beaucoupe als vaktrainer.

Werkdagen: dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag (even weken), donderdag (oneven weken).

WENDY
Topstylist, mastercolorist, Olaplex specialist

Bij Wendy ben je aan het juiste adres wanneer het gaat om kleuradvies. Maar ook het uitvoeren van kleuringen, knippen en stylen zijn haar op het lijf geschreven. Met al 17 jaar werkervaring bij Beaucoupe is ze een echte gastvrouw met passie voor kleur.

Werkdagen: maandag, donderdag en zaterdag.

MANOUK
Junior stylist

Manouk is een enthousiaste kapster in opleiding. Goede omgang met klanten is haar op het lijf geschreven. Haar motto? Als een klant tevreden is dan is zij dat ook!

Werkdagen: maandag, donderdag, zaterdag (even weken), maandag en vrijdag (oneven weken).

SANNE
Haarstylist allround

Sanne zet de meest prachtige highlights, maar ook voor andere kleurcombinaties, knippen én stylen kun je bij haar terecht. Ze streeft altijd naar het wow-effect, neemt de tijd voor jouw behandeling en geeft goed advies.

Werkdagen: dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

LINDA
Junior (kleur)stylist

Linda is een leergierige kapster in opleiding met een echte liefde voor kleuren. Ze is een ster in het zetten van highlights en werkt met plezier! Ze volgt diverse trainingen om de beste te worden in haar vak.

Werkdagen: maandag, dinsdag en zaterdag

Share This: