Weave hairextensions Den Bosch

Weave hairextensions

Droom jij al een tijdje van langer of voller haar? Bij Beaucoupe kan deze droom nu werkelijkheid worden door middel van hairextensions! Onze stylisten Anouk, Sanne en Fleur hebben zich gespecialiseerd in de nieuwste haarverlenging techniek: hair weave. Bij deze techniek wordt er geen gebruik meer gemaakt van lijm, wax, zichtbare ringetjes of tape. Er is geen contact tussen de kralen en je hoofdhuid. Het gewicht van de extensions wordt gelijkmatig over je haar verdeeld waardoor een gezonde haargroei zonder klitten mogelijk is. De haar extensies worden vastgezet met je eigen haren! Met deze zogenoemde weave, kan het eigen haar worden verlengd.

 

Hairextensions Den Bosch

Bij Beaucoupe Kapsalon in Den Bosch maken wij gebruik van deze haarverlenging techniek en wordt er uitsluitend gewerkt met 100% mensenhaar. De haarverlenging wordt door onze gespecialiseerde stylisten zo bevestigd dat ze  comfortabel zijn om te dragen en minder irriterend zijn voor de hoofdhuid en zodat het niet te zien is dat er hairextensions gebruikt worden.

Zo gaan we te werk:

  • Wil jij hairextensions laten zetten? Eerst kiezen we de hoeveelheid van de haarverlenging. Van 50 gram tot 200 gram, we kijken samen naar de juiste hoeveelheid voor jou.
  • Vervolgens plaatsen we de haar weaves op een onzichtbare manier. Zo kun jij je haar nog steeds in een staart of half opgestoken dragen!
  • Na  6/7 weken plannen we een afspraak in om je haar omhoog te plaatsen. We bespreken dan hoe de extensions hebben gezeten en of er eventueel wat aanpassingen nodig zijn.
  • Daarna moeten je weave extensions ongeveer elke 8/9 weken omhoog geplaatst worden.
  • Een haarverlenging blijft 8 tot 12 maanden zitten. Iedere 7 tot 8 weken laat je bij ons je haar weaves omhoog zetten.

weave-hairextensions-den-bosch-beaucoupe

Verzorging Weave hairextensions

De door Beaucoupe bevestigde haarverlengingen hoeven,  mits je de haren goed verzorgt met de door ons aanbevolen producten, slechts om de 8 tot 12 maanden te worden vervangen. Daarna moeten er nieuwe weave extensions aangeschaft worden. In de tussentijd blijft je natuurlijke haar vanzelfsprekend doorgroeien. Daarom is het van belang dat je de hairextensions elke 8 tot 9 weken laat uithalen en opnieuw inzetten omhoog zetten.

Wat belangrijk is voor de levensduur van je haar, is dat je het verzorgt met door ons aanbevolen producten. Deze zijn ontwikkeld om de kwaliteit van jouw weave haarverlenging en eigen haar in optimale conditie te houden. Dit zodat je zo lang mogelijk plezier kunt hebben van jouw lange, volle bos haar.