Wedstrijdwerken

Global Creative Awards

Onze creative hair artists mogen ook dit jaar hun vergaande visie weer om gaan zetten in de meest ongelooflijke creaties om zo de jury te inspireren tijdens de Global Creative Awards. Een internationale wedstrijd waarbij topstylisten eerst op nationaal niveau laten zien wat ze waard zijn, om vervolgens door te gaan als Gold Winners naar de internationale live competitie.

Afgelopen jaar eindigde Jeffrey tussen de finalisten op het wereldpodium in Wenen en dit jaar zullen onze collega’s Daan en Fleur met hem mee strijden naar de felbegeerde titel.

Naast de technische categorieën die we in eerdere edities van deze competitie hebben gezien, zijn er dit jaar vier nieuwe categorieën toegevoegd in een ‘photo-only’ wedstrijd. Voor dit onderdeel zijn wij nog op zoek naar modellen. Dus: ben jij een avontuurlijke tussen de 18 en 25 jaar en blink jij uit voor de camera? Vind je het een uitdaging om je coupe eens onder handen te laten nemen door onze creative hair artists en daarmee een compleet nieuwe look in stijl en kleur te krijgen? Stuur dan een mailtje met een foto van jezelf naar info@beaucoupekapsalon.nl of laat een berichtje achter op onze Facebook-pagina. De fotoshoot vindt plaats op 30 maart 2020.

“De Global Creative Awards zijn kenmerkend voor Beaucoupe”

Deelname Colorzoom Challenge 2019

Afgelopen weekend is de uitslag van de Colorzoom Challenge 2019 bekend gemaakt, waar wij uiteraard aan mee hebben gedaan.

Onze creatief leider en topstylist Jeffrey deed mee in de categorie ‘Creative’ en wist dat hij op een van de drie eerste plekken was beëindigd. Later kreeg hij te horen dat hij op plaats 1 is beland. Fantastisch! Hij mag naar Wenen om live op het wedstrijdpodium te werken met en tegen de deelnemers van over de hele wereld.

Onze kleur- en haarstylisten Sanne en Daan zijn geëindigd op plaats 4 en 5 van Nederland in de categorie ‘Young Talent’, een categorie voor stylisten met minder dan vijf jaar werkervaring. Een prestatie om hartstikke trots op te zijn!

Beaucoupe Kapsalon - Inzending Jeffrey Colourzoom Challenge 2019 - 1e plaats
Jeffrey
Beaucoupe Kapsalon - Inzending Sanne Colorzoom Challenge 2019 - 4e plaats

Sanne

Beaucoupe Kapsalon - Inzending Daan Colourzoom Challenge 2019 - 5e plaats

Daan

Inzendingen Colorzoom Challenge 2017
Inzendingen Colorzoom Challenge 2018
Beaucoupe Kapsalon - inzending Colorzoom 2018-1
Beaucoupe Kapsalon - inzending Colorzoom 2018-2
Beaucoupe Kapsalon - inzending Colorzoom 2018-3
Beaucoupe Kapsalon - inzending Colorzoom 2018-4
Deelname Coiffure Award 2016

In 2016 hebben Jeffrey en Robin meegedaan aan de Coiffure Award. Zij werden daarin bijgestaan door Anouk en Femke. De Coiffure Award is een onafhankelijke fotowedstrijd waaraan dé topkappers van Nederland deelnemen. Elk jaar zorgen zij voor het zetten van nieuwe trends. Alle inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld op: kapsel, visagie, styling en fotografie. Jaarlijks telt de Coiffure Award zo’n tweeduizend fotoinzendingen en is toonaangevend voor de kappersbranche. Beaucoupe Kapsalon is trots op het team wat zulke goede prestaties neerzet en daarmee de kappersbranche mede vorm geeft.

Bekijk hieronder onze inzendingen.

Beaucoupe Kapsalon - inzending Coiffure Award 2016-1
Beaucoupe Kapsalon - inzending Coiffure Award 2016-2

Informatie

Beaucoupe Kapsalon
Helftheuvelpassage 94
5224 AP ‘s-Hertogenbosch
Tel. (073) 624 04 60

Volg ons op social!
Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram

VVV-bon

Ben je in het bezit van een VVV cadeaubon? Deze kun je uiteraard bij Beaucoupe Kapsalon in Den Bosch inleveren. Neem je VVV-bon mee en laat je verrassen met een mooie nieuwe coupe.

Wij helpen je graag

Wij begrijpen dat je het liefst naar de kapper gaat wanneer dit voor jou uitkomt. Door via onderstaande button een reservering te maken, zorgen wij ervoor dat je op een geschikt moment altijd bij ons terecht kunt!

Share This: