Wedstrijdwerken

Goldwell Colorzoom Challenge

Elk jaar staat de Goldwell Colorzoom Challenge bij Beaucoupe Kapsalon in de agenda. De Colorzoom Challenge is een wedstrijd met een thema op topniveau. Het thema van de Goldwell Colorzoom Challenge van dit jaar is; Remix. Een mengeling van kleurtrends uit het verleden met invloeden van Punk-achtige elementen en Pop Art. Zo’n 42 landen nemen deel aan het Goldwell-evenement. Dit jaar vindt het spektakel plaats in Wenen.

Collega Jeffrey doet jaarlijks mee aan de wedstrijd en dit jaar zullen ook zijn collega’s Daan en Sanne deelnemen aan de Goldwell Colorzoom Challenge ondersteund door collega en kleuradviseur Anouk. Zij dagen zichzelf uit om bij de beste 3 van de BeNeLux te horen. En dat is gelukt! Jeffrey heeft de eerste plaats behaald en mag op zondag 29 september de wedstrijd aangaan met collega’s van over de hele wereld. We reizen met alle collega’s af naar Wenen om hem aan te moedigen.

Vandaar dat wij zaterdag 28 september vanaf 15.00u gesloten zijn. Maandag 30 september zijn wij de gehele dag gesloten.

Sanne en Daan hebben een mooie vierde en vijfde plek behaald. Een hele knappe prestatie! In mei worden de genomineerden bekend gemaakt en in juni de winnaars. In oktober mogen de winnaars van de BeNeLux afreizen naar Wenen om de strijd aan te gaan met collega kappers van over de hele wereld. We houden je op de hoogte.

Deelname aan wedstrijden zorgt voor veel creativiteit en collegialiteit. Samen een nieuwe look creëren en de nieuwste technieken toepassen op hoog niveau vergt een ultieme samenwerking.

“De Colorzoom Challenge is kenmerkend voor Beaucoupe”

Deelname Colorzoom Challenge 2019

Afgelopen weekend is de uitslag van de Colorzoom Challenge 2019 bekend gemaakt, waar wij uiteraard aan mee hebben gedaan.

Onze creatief leider en topstylist Jeffrey deed mee in de categorie ‘Creative’ en wist dat hij op een van de drie eerste plekken was beëindigd. Later kreeg hij te horen dat hij op plaats 1 is beland. Fantastisch! Hij mag naar Wenen om live op het wedstrijdpodium te werken met en tegen de deelnemers van over de hele wereld.

Onze kleur- en haarstylisten Sanne en Daan zijn geëindigd op plaats 4 en 5 van Nederland in de categorie ‘Young Talent’, een categorie voor stylisten met minder dan vijf jaar werkervaring. Een prestatie om hartstikke trots op te zijn!

Beaucoupe Kapsalon - Inzending Jeffrey Colourzoom Challenge 2019 - 1e plaats
Jeffrey
Beaucoupe Kapsalon - Inzending Sanne Colorzoom Challenge 2019 - 4e plaats

Sanne

Beaucoupe Kapsalon - Inzending Daan Colourzoom Challenge 2019 - 5e plaats

Daan

Inzendingen Colorzoom Challenge 2017
Inzendingen Colorzoom Challenge 2018
Beaucoupe Kapsalon - inzending Colorzoom 2018-1
Beaucoupe Kapsalon - inzending Colorzoom 2018-2
Beaucoupe Kapsalon - inzending Colorzoom 2018-3
Beaucoupe Kapsalon - inzending Colorzoom 2018-4
Deelname Coiffure Award 2016

In 2016 hebben Jeffrey en Robin meegedaan aan de Coiffure Award. Zij werden daarin bijgestaan door Anouk en Femke. De Coiffure Award is een onafhankelijke fotowedstrijd waaraan dé topkappers van Nederland deelnemen. Elk jaar zorgen zij voor het zetten van nieuwe trends. Alle inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld op: kapsel, visagie, styling en fotografie. Jaarlijks telt de Coiffure Award zo’n tweeduizend fotoinzendingen en is toonaangevend voor de kappersbranche. Beaucoupe Kapsalon is trots op het team wat zulke goede prestaties neerzet en daarmee de kappersbranche mede vorm geeft.

Bekijk hieronder onze inzendingen.

Beaucoupe Kapsalon - inzending Coiffure Award 2016-1
Beaucoupe Kapsalon - inzending Coiffure Award 2016-2

Informatie

Beaucoupe Kapsalon
Helftheuvelpassage 94
5224 AP ‘s-Hertogenbosch
Tel. (073) 624 04 60

Volg ons op social!
Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram

VVV-bon

Ben je in het bezit van een VVV cadeaubon? Deze kun je uiteraard bij Beaucoupe Kapsalon in Den Bosch inleveren. Neem je VVV-bon mee en laat je verrassen met een mooie nieuwe coupe.

Wij helpen je graag

Wij begrijpen dat je het liefst naar de kapper gaat wanneer dit voor jou uitkomt. Door via onderstaande button een reservering te maken, zorgen wij ervoor dat je op een geschikt moment altijd bij ons terecht kunt!

Share This: