Wedstrijdwerken

Global Creative Awards

Afgelopen jaar eindigde onze creative hairstylist Jeffrey tussen de finalisten op het wereldpodium in Wenen tijdens de Global Creative Awards. Dit jaar zouden collega’s Daan en Fleur met hem mee strijden naar de felbegeerde titel. Helaas kan de internationale wedstrijd dit jaar in verband met het Coronavirus niet doorgaan. Er zit niets anders op dan af te wachten tot een volgende editie. In de tussentijd blijven we werken aan onze creativiteit en techniek zodat we volgend jaar eens zo sterk deel kunnen nemen!

“De Global Creative Awards zijn kenmerkend voor Beaucoupe”

Deelname Colorzoom Challenge 2019

Afgelopen weekend is de uitslag van de Colorzoom Challenge 2019 bekend gemaakt, waar wij uiteraard aan mee hebben gedaan.

Onze creatief leider en topstylist Jeffrey deed mee in de categorie ‘Creative’ en wist dat hij op een van de drie eerste plekken was beëindigd. Later kreeg hij te horen dat hij op plaats 1 is beland. Fantastisch! Hij mag naar Wenen om live op het wedstrijdpodium te werken met en tegen de deelnemers van over de hele wereld.

Onze kleur- en haarstylisten Sanne en Daan zijn geëindigd op plaats 4 en 5 van Nederland in de categorie ‘Young Talent’, een categorie voor stylisten met minder dan vijf jaar werkervaring. Een prestatie om hartstikke trots op te zijn!

Beaucoupe Kapsalon - Inzending Jeffrey Colourzoom Challenge 2019 - 1e plaats
Jeffrey
Beaucoupe Kapsalon - Inzending Sanne Colorzoom Challenge 2019 - 4e plaats

Sanne

Beaucoupe Kapsalon - Inzending Daan Colourzoom Challenge 2019 - 5e plaats

Daan

Inzendingen Colorzoom Challenge 2017
Inzendingen Colorzoom Challenge 2018
Beaucoupe Kapsalon - inzending Colorzoom 2018-1
Beaucoupe Kapsalon - inzending Colorzoom 2018-2
Beaucoupe Kapsalon - inzending Colorzoom 2018-3
Beaucoupe Kapsalon - inzending Colorzoom 2018-4
Deelname Coiffure Award 2016

In 2016 hebben Jeffrey en Robin meegedaan aan de Coiffure Award. Zij werden daarin bijgestaan door Anouk en Femke. De Coiffure Award is een onafhankelijke fotowedstrijd waaraan dé topkappers van Nederland deelnemen. Elk jaar zorgen zij voor het zetten van nieuwe trends. Alle inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld op: kapsel, visagie, styling en fotografie. Jaarlijks telt de Coiffure Award zo’n tweeduizend fotoinzendingen en is toonaangevend voor de kappersbranche. Beaucoupe Kapsalon is trots op het team wat zulke goede prestaties neerzet en daarmee de kappersbranche mede vorm geeft.

Bekijk hieronder onze inzendingen.

Beaucoupe Kapsalon - inzending Coiffure Award 2016-1
Beaucoupe Kapsalon - inzending Coiffure Award 2016-2

Informatie

Beaucoupe Kapsalon
Helftheuvelpassage 94
5224 AP ‘s-Hertogenbosch
Tel. (073) 624 04 60

Volg ons op social!
Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram

VVV-bon

Ben je in het bezit van een VVV cadeaubon? Deze kun je uiteraard bij Beaucoupe Kapsalon in Den Bosch inleveren. Neem je VVV-bon mee en laat je verrassen met een mooie nieuwe coupe.

Wij helpen je graag

Wij begrijpen dat je het liefst naar de kapper gaat wanneer dit voor jou uitkomt. Door via onderstaande button een reservering te maken, zorgen wij ervoor dat je op een geschikt moment altijd bij ons terecht kunt!

Share This: