kerasilk_logo
olaplex_logo
schwarzkopf_logo
kms_logo
goldwell_logo
elite_logo

Welkom bij Beaucoupe Kapsalon!

Al meer dan 20 jaar vinden mensen hun weg naar onze kapsalon in de Helftheuvelpassage in ‘s-Hertogenbosch. Beaucoupe is een gemoedelijke, veelzijdige en stijlvolle kapsalon. Met veel liefde voor het vak, aandacht voor ’t kapsel en voor de klant, verzorgen wij op deskundige en creatieve wijze jouw haar.

En je staat er weer mooi op!

Dat is waar wij voor staan. Mensen mooi maken, een goed gevoel meegeven. √Čn een stijlvol of hip kapsel! De meeste kapsters en kappers van Beaucoupe zijn al langere tijd werkzaam en daardoor zeer ervaren en bekend met de nieuwste trends. Creativiteit en houdbaarheid zijn belangrijke facetten in ons vak. Aangevuld met een goede gemoedelijke sfeer in een mooie salon; dat is Beaucoupe Kapsalon.

We zien je graag voor een mooie coupe.
Arthur, Brigitte en medewerkers.

Kom eens langs in onze salon

Wij helpen u graag.

Wij begrijpen dat u het liefst naar de kapper gaat wanneer het u uitkomt. Door via onderstaande knop een reservering te plaatsen zorgen wij dat u op het geschikte moment bij ons terecht komt!

Informatie

Beaucoupe Kapsalon
Helftheuvelpassage 94
52334 AP ‘s-Hertogenbosch
Tel. (073) 624 04 60

Maak direct een afspraak

Om zeker te zijn van een tijdstip waarop het u ’t beste uitkomt raden wij aan via de onderstaande knop een afspraak te maken.

Share This: