Highlights kapper

Highlights kapper

Wil je graag highlights laten zetten door een professionele kapper? Beaucoupe kapsalon is een gespecialiseerde highlights kapper. Kom eens langs in onze gemoedelijke, veelzijdige en stijlvolle kapsalon gevestigd in de Helftheuvelpassage in Den Bosch.

Wij helpen je met het creëren van het ideale kapsel en zetten graag jouw highlights. In onze kapsalon heerst er een gemoedelijke sfeer en werken er medewerkers die écht passie voor het vak hebben. Maar wat kost het zetten van highlights? Bekijk de prijzen en diverse mogelijkheden van onze behandelingen.

kapper-den-bosch-balayage-coupe-soleil-kapper

Highlights kapper

Highlights laten zetten door een professionele kapper

Jou mooi maken met een stijlvol en hip kapsel, dat is waar wij voor staan. Wij zijn jouw highlights kapper in Den Bosch. Creativiteit en houdbaarheid zijn belangrijke facetten in ons werk. Daarom zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en doen we mee aan wedstrijden. Zo blijven wij leren en kunnen wij voor jou altijd het perfecte kapsel creëren. Wij maken gebruik van de beste producten op kappersgebied. Zo vind je in ons assortiment onder andere producten van KMS California, Goldwell, Kerasilk en BlondMe kleurproducten. Deze producten zijn ook uitstekend thuis te gebruiken. Zo creëer je eenvoudig een kapsel alsof je net van de kapper komt.

Wanneer komt een bezoek voor jou uit?