Highlights kapper

Highlights kapper

Wil je graag highlights laten zetten door een professionele kapper? Beaucoupe kapsalon is een gespecialiseerde highlights kapper. Bij onze salon draait alles om het creëren van de mooiste looks die perfect bij jou passen. Kom langs in onze gemoedelijke, hippe kapsalon gevestigd in de Helftheuvelpassage in Den Bosch.

Onze haarstylisten zijn zeer ervaren in het zetten van highlights en geven advies voor hét ideale kapsel. In onze kapsalon heerst een gemoedelijke sfeer en werken stylisten die écht passie voor het vak hebben. Ben je benieuwd hoe Beaucoupe als highlights kapper te werk gaat, of wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Bekijk onze behandelingen.

highlights-kapper-den-bosch

Highlights kapper

Highlights laten zetten door een professionele kapper

Jouw haar weer laten stralen met een stijlvol en hip kapsel, dat is waar wij voor staan! Wij zijn jouw highlights kapper in Den Bosch.

Bij Beaucoupe werken we met verschillende soorten highlight technieken, die voor verschillende resultaten zorgen. Onze ervaren haarstylisten denken met je mee en geven je advies welke opties het beste bij jouw look passen.

Creativiteit en houdbaarheid zijn belangrijke facetten in ons werk. Daarom zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en doen we mee aan wedstrijden. Zo blijven we leren en creëeren we voor jou het perfecte kapsel.

Highlights opties

Afspraak maken