Krullenkapper Den Bosch

Krullenkapper

Ben jij een van de gelukkigen met een prachtige bos krullen? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om een goede haircut te krijgen van een kapper gespecialiseerd in krullen. Prachtige krullen vergen namelijk goede verzorging en veel aandacht. Daarom geven de krullenspecialisten van Beaucoupe Den Bosch jouw krullenbos graag de extra liefde die het verdient.

Gecertificeerde krullenspecialisten

Onze haarstylisten Emmely, Patricia, Linda en Manouk zijn gespecialiseerd in het knippen van krullen. Met het diploma krullen knippen van de Global Curl Academy op zak weten zij met hun magische kappershanden het beste uit jouw krultype te halen. Dit doen zij volgens het Global Curl concept: een manier om je krullen een opfrisser te geven en weer te laten stralen.

Global Curl methode

Hoe de Global Curl methode in zijn werk gaat? Allereerst wordt er een specifiek behandelplan opgesteld op basis van jouw wensen en krultype. Vervolgens wordt met speciale kniptechnieken de perfecte krul gecreëerd en je kapsel weer in model gebracht.

Wat betreft haarproducten gebruiken we enkel producten die goed zijn voor je krullen. We volgen daarmee de Curly Girl methode: een methode die staat voor gezond haar zonder chemicaliën die te hard zijn voor krullen. We gebruiken enkel producten van de Davines Love Curl lijn en Eco centraal: deze producten bevatten geen sulfaten, parabenen, siliconen en uitdrogende alcoholen.

De Global Curl techniek die onze stylisten volgen heeft veel voordelen voor jouw krullenbos. De belangrijkste voordelen van deze kniptechniek:

  • We accentueren de krul door per bundel (krul voor krul) te knippen.
  • Meer volume op de juiste plek door natuurlijke valling van de krul.
  • De methode reduceert pluis en zorgt voor meer glans.
  • Je krullen worden makkelijker doorkambaar en ze drogen sneller.

Dé krullenkapper in Den Bosch

Ben je op zoek naar de beste kapper voor krullend haar? Onze haarstylisten staan voor je klaar bij Beaucoupe. De Curly Girl behandeling voor vrouwen kost €92,00.

Met een centrale ligging in de Helftheuvelpassage in Den Bosch zijn we goed bereikbaar per auto, fiets of te voet. Niet alleen Bosschenaren, maar ook klanten uit Vught en Eindhoven die op zoek zijn naar de perfecte krul komen graag bij onze krullenspecialisten langs.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op of maak direct een afspraak online!