GLOBAL CREATIVE AWARDS 2023

Wat een geweldig nieuws! Zowel Jesse als Jeffrey waren genomineerd voor de Global Creative Awards 2023. En onze toppers zijn al in de prijzen gevallen tijdens de Global Creative Awards Benelux: Jeffrey zilver voor Creative Colorist of the year en Jesse goud voor New Talent Colorist of the year. Jesse ging samen met coach Jeffrey, model Brian en mental supporters Emmely en Brigitte naar Chicago. Daar hebben ze volop inspiratie op kunnen doen met de nieuwste trends en technieken. Helaas is Jesse niet in de prijzen gevallen, maar wat heeft hij een mooie prestatie geleverd.

Wij zijn supertrots!

2023 goldwell jeffrey 140 kopieren kopieren
2023 goldwell jeffrey 288 kopieren kopieren

COIFFURE AWARDS 2023

Onze hairstylist en wedstrijdwerker Jesse is bedreven met de laatste trends op het gebied van hairstyling en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ook doet hij regelmatig mee met (inter)nationale wedstrijden. Bij de roemruchte Coiffure Awards in Studio 21 in Hilversum belandde Jesse onlangs net buiten de top 10. Het niveau van deze contest is hoog, met deelnemers die stuk voor stuk tot de allerbeste haarstylisten van Nederland behoren. Ondanks dat hij niet door ging naar de finale ontving Jesse van de jury zeer positieve feedback over de vier coupes die hij inzond. We zijn dan ook erg trots om hem in het team van Beaucoupe Kappers te hebben!

a coiffure 2023 jesse beaucoupe 3921
coiffure 2023 jesse beaucoupe 385
coiffure 2023 jesse beaucoupe 3747

DEELNAME COLORZOOM CHALLENGE 2022

Na twee jaar uitstel wordt het gelukkig weer georganiseerd. De Kao Salon Division Global Creative Awards 2022. Onze creatief leider en topstylist Jeffrey en haarstylist Manouk doen mee aan deze wedstrijd waarin ze de kans krijgen om hun volledige creativiteit te tonen zonder enige beperking.

En het is gelukt! Jeffrey heeft de tweede plek behaald in de Global Creative Awards als Creative colorist of the year. Manouk heeft de top drie helaas niet gehaald, maar we zijn alsnog supertrots op haar! Manouk is vierde geworden!

BK CK JULI FB16 2

Deelname Colorzoom Challenge 2019

Onze creatief leider en topstylist Jeffrey deed mee aan de Colorzoom Challenge 2019 in de categorie ‘Creative’ en wist direct dat hij op een van de drie eerste plekken was beëindigd. Later kregen wij het nieuws te horen dat Jeffrey op de 1e plaats is geëindigd. Fantastisch! Daarmee mocht Jeffrey naar Wenen om live op het wedstrijdpodium te werken met en tegen de deelnemers van over de hele wereld. Onze kleur- en haarstylisten Sanne en Daan zijn geëindigd op plaats 4 en 5 van Nederland in de categorie ‘Young Talent’, een categorie voor stylisten met minder dan vijf jaar werkervaring. Een prestatie om hartstikke trots op te zijn!

Inzendingen Colorzoom Challenge 2019

Portretten COLORZOOM 2019 Jeffrey
Portretten COLORZOOM 2019 Sanne
Portretten COLORZOOM 2019 Daan

Inzendingen Colorzoom Challenge 2018

Inzendingen Colorzoom Challenge 2018
Inzendingen Colorzoom Challenge 2018
Inzendingen Colorzoom Challenge 2018
Inzendingen Colorzoom Challenge 2018

Inzendingen Colorzoom Challenge 2017

Inzendingen Colorzoom Challenge 2017
Inzendingen Colorzoom Challenge 2017
Inzendingen Colorzoom Challenge 2017

Deelname Coiffure Award 2016

In 2016 hebben Jeffrey en Robin meegedaan aan de Coiffure Award. Zij werden daarin bijgestaan door Anouk. De Coiffure Award is een onafhankelijke fotowedstrijd waaraan dé topkappers van Nederland deelnemen. Elk jaar zorgen zij voor het zetten van nieuwe trends. Alle inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld op: kapsel, visagie, styling en fotografie. Jaarlijks telt de Coiffure Award zo’n tweeduizend foto inzendingen en is toonaangevend voor de kappersbranche. Beaucoupe Kapsalon is trots op het team wat zulke goede prestaties neerzet en daarmee de kappersbranche mede vormgeeft.

Bekijk hieronder onze inzendingen.

Deelname Coiffure Award 2016
images