THIS IS WHO WE ARE!

Al meer dan 20 jaar ontvangen wij gasten in onze stijlvolle en gastvrije kapsalon in de Helftheuvelpassage in ‘s-Hertogenbosch. Ons team van hair professionals gaat met aandacht en passie met jouw coupe aan de slag. We verzorgen op deskundige en creatieve wijze jouw haar zodat jij enthousiast de deur uit gaat.

JOUW ‘BEST HAIR DAY’ BEGINT BIJ BEAUCOUPE

Dat is waar wij voor staan. Het beste uit je look halen. Je innerlijke schoonheid aan de buitenkant laten zien, waardoor jij echt een goed gevoel krijgt als je weer de deur uit loopt. Ons team bestaat uit zeer ervaren en betrokken kapsters en kappers waarvan er een aantal al jaren bij ons werkzaam zijn. Creativiteit en meegaan in de innovatie van de laatste haartrends zijn belangrijke facetten in ons vak. Aangevuld met een gezellige sfeer in een mooie salon; dat is Beaucoupe Kapsalon.

Onze salon is inmiddels een begrip geworden in de wijde omtrek van Den Bosch. Niet alleen lokaal, maar ook regionaal weten onze gasten de weg naar Beaucoupe Kapsalon te vinden. Jong en oud wordt door ons enthousiaste team voorzien van een compleet nieuwe look. En heb je zelf een voorbeeld van wat je mooi vindt? Bespreek je wensen met onze ervaren hair professionals en samen komen we tot jouw eigen stijl. Wij luisteren naar je met aandacht en staan met passie voor ons vak voor je klaar.

Ook nu we weer open mogen in deze coronatijd, doen wij er alles aan om jou die unieke Beaucoupe ervaring mee te geven op een veilige en verantwoorde manier. Zo werken wij met een goed ventilatiesysteem en werken we in kleinere teams. We proberen zoveel mogelijk afstand te houden, werken met een mondkapje en een maximaal aantal van 7 stylisten in de salon. Daarnaast vragen wij aan jou om met gezondheidsklachten niet naar de salon te komen en om je handen goed te desinfecteren bij binnenkomst in de kapsalon. Ook vragen we je zelf je jas op te hangen. We doen er alles aan om jouw bezoek aan Beaucoupe Kapsalon zo Corona-proof mogelijk te maken!

AFSPRAAK MAKEN

Onze Stylisten

Jesse1

Jesse

Junior haarstylist

beaucoupe team 0006 Patricia min

Patricia

Topstylist, permanent specialist, kleurspecialist

beaucoupe team 0009 Jeffrey min

Jeffrey

Creatief leider, kleurartiest, Olaplex specialist

beaucoupe team 0008 Linda min

Linda

Junior haarstylist, kleurstylist, heren specialist

beaucoupe team 0010 Fleur min

Fleur

Allround haarstylist, Balayage specialist, Mastercolorist in opleiding, Extension Weave specialist

beaucoupe team 0007 Manouk min

Manouk

Junior stylist 3e leerjaar, Kleurstylist

beaucoupe team 0003 Arjette min

Arjette

Topstylist, Knip- en föhn specialist

rsz romy beaucoupe

Romy

Junior stylist 1e leerjaar

beaucoupe team 0011 Emmely min

Emmely

Topstylist, heren specialist, permanent specialist

beaucoupe team 0004 Sanne min

Sanne

Topstylist, Mastercolorist, Olaplex specialist, Extension weave specialist

beaucoupe team 0011 Jenny min

Jenny

Junior stylist 1e leerjaar

beaucoupe team 0001 Brigitte min

Brigitte

Salon eigenaar, teamleidster, innovator

beaucoupe team 0002 Arthur min

Arthur

Salon eigenaar, masterstylist