Genieten van onze behandeling VEILIG EN
VERTROUWD

THIS IS WHO WE ARE!

Al meer dan 20 jaar ontvangen wij gasten in onze stijlvolle en gastvrije kapsalon in de Helftheuvelpassage in ‘s-Hertogenbosch. Ons team van hair professionals gaat met aandacht en passie met jouw coupe aan de slag. We verzorgen op deskundige en creatieve wijze jouw haar zodat jij enthousiast de deur uit gaat.

JOUW ‘BEST HAIR DAY’ BEGINT BIJ BEAUCOUPE

Dat is waar wij voor staan. Het beste uit je look halen. Je innerlijke schoonheid aan de buitenkant laten zien, waardoor jij echt een goed gevoel krijgt als je weer de deur uit loopt. Ons team bestaat uit zeer ervaren en betrokken kapsters en kappers waarvan er een aantal al jaren bij ons werkzaam zijn. Creativiteit en meegaan in de innovatie van de laatste haartrends zijn belangrijke facetten in ons vak. Aangevuld met een gezellige sfeer in een mooie salon; dat is Beaucoupe Kapsalon.

Onze salon is inmiddels een begrip geworden in de wijde omtrek van Den Bosch. Niet alleen lokaal, maar ook regionaal weten onze gasten de weg naar Beaucoupe Kapsalon te vinden. Jong en oud wordt door ons enthousiaste team voorzien van een compleet nieuwe look. En heb je zelf een voorbeeld van wat je mooi vindt? Bespreek je wensen met onze ervaren hair professionals en samen komen we tot jouw eigen stijl. Wij luisteren naar je met aandacht en staan met passie voor ons vak voor je klaar.

Ook nu we weer open mogen in deze coronatijd, doen wij er alles aan om jou die unieke Beaucoupe ervaring mee te geven op een veilige en verantwoorde manier. Zo werken wij met een goed ventilatiesysteem en werken we in kleinere teams. We proberen zoveel mogelijk afstand te houden, werken met een mondkapje en een maximaal aantal van 7 stylisten in de salon. Daarnaast vragen wij aan jou om met gezondheidsklachten niet naar de salon te komen en om je handen goed te desinfecteren bij binnenkomst in de kapsalon. Ook vragen we je zelf je jas op te hangen. We doen er alles aan om jouw bezoek aan Beaucoupe Kapsalon zo Corona-proof mogelijk te maken!

Onze Stylisten

wendy_beaucoupe-kapsalon-(1)-min-min

Wendy

Topstylist, mastercolorist, Olaplex specialist

beaucoupe team 0006 Patricia min

Patricia

Topstylist, permanent specialist, kleurspecialist

beaucoupe team 0000 Daan min

Daan

Mastercolorist, Olaplex specialist, Topstylist

beaucoupe team 0008 Linda min

Linda

Junior haarstylist, kleurstylist, heren specialist

beaucoupe team 0010 Fleur min

Fleur

Allround haarstylist, Balayage specialist, Mastercolorist in opleiding, Extension Weave specialist

dit-zijn-wij-roos-beaucoupe

Roos

Junior stylist 1e leerjaar

beaucoupe team 0003 Arjette min

Arjette

Topstylist, Knip- en föhn specialist

rsz romy beaucoupe

Romy

Junior stylist 1e leerjaar

beaucoupe team 0009 Jeffrey min

Jeffrey

Creatief leider, kleurartiest, Olaplex specialist

beaucoupe team 0004 Sanne min

Sanne

Topstylist, Mastercolorist, Olaplex specialist, Extension weave specialist

beaucoupe team 0011 Jenny min

Jenny

Junior stylist 1e leerjaar

beaucoupe team 0007 Manouk min

Manouk

Junior stylist 3e leerjaar, Kleurstylist

beaucoupe team 0011 Emmely min

Emmely

Topstylist, heren specialist, permanent specialist

beaucoupe team 0002 Arthur min

Arthur

Salon eigenaar, masterstylist

beaucoupe team 0001 Brigitte min

Brigitte

Salon eigenaar, teamleidster, innovator

Acties bij Beaucoupe

Gratis sparen voor contante kortingen!

Wanneer we je mogen registreren als gast, spaar je gratis en automatisch voor contante productkortingen. Elke 2 maanden brengen we bij Beaucoupe Kapsalon één van onze kwaliteitsproducten onder de aandacht met een speciale actie. Bij aanschaf van dit ‘Product van de Maand’ hebben jouw gespaarde punten een dubbele waarde.

Wil je makkelijk gratis sparen voor een korting op onze kwaliteitsproducten? Registreer je dan eenvoudig tijdens een bezoek aan onze kapsalon in ons klantensysteem. Je ontvangt bij elk betaald bezoek aan Beaucoupe kapsalon automatisch punten, hier hoef je niets voor te doen. Voor elke gespendeerde euro tijdens je bezoek aan onze kapsalon, ontvang je 10 punten per euro. En je hebt ook geen pasje nodig, lekker makkelijk dus! Zo spaar je automatisch voor contante korting op kwaliteitsproducten die je look helemaal afmaken.

dubbele spaarpunten november december 2021

Onze merken

Olaplex

Heb je last van beschadigd haar en weet je echt niet meer wat te doen? Bij Beaucoupe Kapsalon werken we met Olaplex, hét product om je haar weer te herstellen en te laten glanzen als nooit tevoren! Pluizig, dof, glansloos en droog haar zijn verleden tijd. Olaplex is de nieuwste technologische doorbraak op het gebied van haarverzorging. De producten zorgen er namelijk voor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden. Met een Olaplex toevoeging aan je kleurrecept voorkom je schade aan de binnenkant van je haar. Onze experts kunnen je hier alles over vertellen!

KMS 1

Wij zijn er dol op, de geweldige haarproducten van KMS! De productenlijn van KMS is onder te verdelen in 3 categorieën; START, STYLE & FINISH. KMS heeft als doel om hun ecologische footprint te reduceren door duurzame productie. Van alle ingrediënten is 99% van natuurlijke oorsprong en niet afkomstig van dieren. Daarnaast zijn alle flessen 100% recyclebaar en zijn de spuitbussen gemaakt van dunner aluminum, waardoor ze jaarlijks 1,4 ton besparen. Fijne én verantwoorde producten dus!

Goldwell

De effectieve, milde en vooral veilige kwaliteitsproducten van Goldwell zijn afgestemd op de verzorging van verschillende haartypes. In onze salon kleuren en tonen we met de producten van Goldwell. Ook kun je thuis genieten van dit fijne merk. Goldwell Kerasilk is een verzorgingslijn voor thuis dat focust op mooi lang haar. Heb jij last van onhandelbaar of pluizend haar? Dit product zorgt ervoor dat het haar weer zacht wordt en weet pluizig haar onder controle te krijgen én te houden.

Blond me 1 1

Een perfecte blonde look? Wie wil dat nu niet! BLONDME is het enige kleur- en verzorgingsmerk dat echt toegewijd is aan blond haar. Met BLONDME, kun je kiezen voor welk type blond jij wilt gaan. Kies jij voor een krachtige kleur én behoud van kwaliteit? Kortom; een merk dat zich volledig toewijdt aan blonde haren en zorgt voor de totaalaanpak van blond haar.

brush 2

Verlang jij ook naar glanzend, pluisvrij en gepolijst haar alsof je net van de kapper komt? Dan is de B.R.U.S.H. warmte borstel de perfecte tool voor jou! Omdat je hem gebruikt op droog haar en hij heel vlug opwarmt ben je ook heel snel klaar. Ideaal ’s ochtends voor je werk of school maar ook om tussendoor even je haar bij te werken. Beaucoupe Kapsalon is officieel dealer van B.R.U.S.H. Vraag ernaar in onze salon.