Hairextensions Den Bosch

Hairextensions van de hoogste kwaliteit

Droom jij al een tijdje van langer of voller haar? Bij Beaucoupe kan deze droom nu werkelijkheid worden door middel van hairextensions! Onze stylisten Anouk, Sanne en Fleur zijn gespecialiseerd in de nieuwste haarverlenging techniek: Secret Extension Method.

De Secret Extension Method is een unieke methode voor het zetten van hairextensions. Het is niet schadelijk voor je eigen haar, kent geen zichtbare ringen, wax, lijm, vlechten of tapes en is zeer geschikt wanneer je haar van nature fijn of dun is.

Hairextensions Den Bosch

Bij Beaucoupe Kapsalon in Den Bosch maken wij gebruik van deze unieke haarverlenging techniek. De hairweave haarverlenging wordt door onze gespecialiseerde stylisten zo bevestigd dat ze comfortabel zijn om te dragen en minder irriterend zijn voor de hoofdhuid. Hierdoor heb je geen last van je hoofdhuid én is het niet te zien dat er hairextensions gebruikt worden.

Waarom de Secret Extension Method?

De Secret Extension Method is door vakkundige haarstylisten ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring met verschillende extensionmethodes. Deze nieuwe methode zorgt voor prachtige en natuurlijk ogende lange lokken.

Met een goede verzorging en het gebruik van de juiste producten hoeven deze extensions slechts om de 8 – 12 maanden vervangen te worden. De Secret Extension Method is uniek in Nederland en nu bij ons verkrijgbaar.

Zo gaan we te werk:

  • Wil jij hairextensions laten zetten? Eerst kiezen we de hoeveelheid van de haarverlenging. Van 50 gram tot 200 gram, we kijken samen naar de juiste hoeveelheid voor jou.
  • Vervolgens plaatsen we de weave haarverlenging op een onzichtbare manier. Zo kun jij je haar nog steeds in een staart of half opgestoken dragen!
  • Na  6/7 weken plannen we een afspraak in om je haar omhoog te plaatsen. We bespreken dan hoe de extensions hebben gezeten en of er eventueel wat aanpassingen nodig zijn.
  • Daarna moeten je extensions ongeveer elke 8/9 weken omhoog geplaatst worden.
  • Een haarverlenging blijft 8 tot 12 maanden zitten. Iedere 8 tot 9 weken laat je bij ons je extensions omhoog zetten.
hairextensions-den-bosch-beaucoupe

Verzorging Hairweave hairextensions

De door Beaucoupe bevestigde hairweaves hoeven, mits je de haren goed verzorgt met de door ons aanbevolen producten, slechts om de 8 tot 12 maanden te worden vervangen. Daarna moeten er nieuwe extensions aangeschaft worden. In de tussentijd blijft je natuurlijke haar vanzelfsprekend doorgroeien. Daarom is het van belang dat je de hairextensions elke 8 tot 9 weken laat uithalen en opnieuw omhoog zetten.

Wat belangrijk is voor de levensduur van je haar, is dat je het verzorgt met door ons aanbevolen producten. Deze zijn ontwikkeld om de kwaliteit van jouw weave haarverlenging en eigen haar in optimale conditie te houden. Dit zodat je zo lang mogelijk plezier kunt hebben van jouw lange, volle bos haar.