Haar verven of kleuren

Haar verven of kleuren

Je haar verven of je haar kleuren? Dan ben je bij ons op de juiste plek. In onze kapsalon maken wij gebruik van diverse professionele kwaliteitsproducten. Van verzorging en haarkleuring tot styling en finishing: de producten zijn eenvoudig in gebruik en creëren in een handomdraai het perfecte kapsel. Bekijk onze behandelingen voor de diverse mogelijkheden!

kapper-den-bosch-balayage-coupe-soleil-kapper
Balayage Den Bosch

Haar verven met kwaliteitsproducten

In ons assortiment vind je onder andere de volgende merken:

  • KMS California
  • BlondMe kleurproducten
  • Goldwell
  • Kerasilk by Goldwell

Haar verven of haar kleuren doen we nooit zomaar. Je krijgt van ons gedegen advies over welke stijl het best past bij jou. Samen tot de perfecte coupe komen, daar gaan we voor. Wil je je laten adviseren door een van onze professionsals? Plan dan direct online een afspraak of bel ons eerst even. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om gewoon eens langs te komen!

Haar verven of kleuren

Olaplex

In onze salon werken we met Olaplex. Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren en wordt geprezen. Het merk heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept. Haar beschadigt door chemische behandeling zoals het laten kleuren, vervelen en thermische behandelingen zoals föhnen en stijlen. Door Olaplex te gebruiken, blijft het haar gezond.

Wanneer komt een bezoek voor jou uit?