Olaplex kapper

Olaplex kapper

Ben je op zoek naar een manier om beschadigd haar te herstellen en te versterken? De Olaplex behandeling bij Beaucoupe Kapsalon laat jouw haar weer stralen!

In onze salon in Den Bosch werken we al jaren met Olaplex. Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren en wordt al tijden geprezen. En dat is niet voor niets.

olaplex-behandeling-kapper
olaplex-behandeling

Olaplex behandeling bij de kapper

Olaplex heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept. Door chemische behandelingen zoals kleuren, verven maar ook thermische behandelingen zoals föhnen en stijlen beschadigen het haar. Door Olaplex te gebruiken, blijft het haar gezond. Bij Beaucoupe bieden we daarom meerdere Olaplex behandelingen aan. Ga jij voor een herstelbehandeling of kies je ervoor om Olaplex toe te voegen aan jouw kleurbehandeling?

Bekijk onze behandelingen voor de mogelijkheden.

Olaplex kapper in Den Bosch

Hoe werkt het?

Hoe ziet een Olaplex herstelbehandeling bij Beaucoupe eruit? In drie stappen wordt jouw haar weer sterk, glanzend en gezond. Door de gepatenteerde chemie worden de kapotte verbindingen in jouw haar gerepareerd en vermenigvuldigd.

  1. Olaplex wordt door onze haarstylist toegevoegd aan jouw kleuring of permanent.
  2. Wanneer het is uitgespoeld wordt Olaplex nogmaals aangebracht.
  3. Je gebruikt wekelijks het product thuis zodat je haar nóg sterker wordt.

Boek een Olaplex behandeling