Contact

Adres

  Beaucoupe Kapsalon
Helftheuvelpassage 94
5224 AP ‘s-Hertogenbosch

Telefoon

(073)6240460

Volg ons op social media

  

Download gegevens als: vCard

Beaucoupe Kapsalon vind je in de Helftheuvelpassage in ‘s-Hertogenbosch

De Helftheuvelpassage heeft zich de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een gezellig en compleet winkelcentrum. Je treft er maar liefst 80 speciaalzaken onder één dak. Voor zowel je dagelijkse boodschappen, heerlijk shoppen of een gezellig dagje uit ben je hier aan het juiste adres! Overdekt, goed bereikbaar en met bijna 1.000 gratis parkeerplaatsen. Je vindt Beaucoupe Kapsalon het snelst via de ingang bij de Jumbo.

Je kunt elke maandag tot en met zaterdag bij ons terecht. Al vanaf 8.00 uur in de ochtend (behalve maandag, dan om 10.00 uur) staan de kapsters en kappers van Beaucoupe Kapsalon gastvrij voor je klaar. Ook hebben we twee koopavonden; donderdag en vrijdag tot 20.00 uur Op zaterdag sluiten we om 18.00 uur.

openingstijden
Ons team is er niet op de volgende dagen:

  Op maandag en dinsdag met Carnaval
  Goede Vrijdag open tot 19:00
  Tweede Paasdag
  Bevrijdingsdag (2015 + 5 jaar)
  Hemelvaartsdag
  Tweede Pinksterdag
  Zaterdag 28 september vanaf 15.00u
  Maandag 30 september
  Eerste en tweede Kerstdag

Tijdens deze dagen is het uiteraard wel mogelijk om (24 uur per dag) online een afspraak te maken bij Beaucoupe Kapsalon.

Neem contact op

Wij hechten veel waarde aan de mening van jou als onze gast. Kwaliteit en een hoog servicelevel is ons doel. Heb je iets te melden, wil je ergens op reageren of ons zomaar een berichtje sturen? Wij horen graag van je.

Alle velden met een * zijn verplicht.

Uw naam *

Uw e-mail *

Onderwerp *

Uw bericht *

Informatie

Beaucoupe Kapsalon
Helftheuvelpassage 94
5224 AP ‘s-Hertogenbosch
Tel. (073) 624 04 60

Maak direct een afspraak

Kom langs wanneer het voor jou uitkomt. Klik op onderstaande button en maak direct een afspraak met een van onze specialisten. Of maak gebruik van de ‘Kapper’ app. Deze app kun je gratis downloaden via de App Store en Google Play. Meer uitleg over de app is hier te vinden.

Share This: