Balayage den Bosch

Balayage Den Bosch

Wil jij graag een balayage en ben je daarvoor op zoek naar een kapsalon in Den Bosch? Kom dan naar Beaucoupe kapsalon voor een balayage. Wij zijn gepassioneerde kappers en doen er alles aan om het voor jou gewenste haar te creëren. Kom langs wanneer het jou uitkomt!

balayage-den-bosch

Balayage laten zetten

In onze salon wordt regelmatig gevraagd naar balayage. Met deze techniek wordt er subtiel gewerkt met verschillende kleuren. Balayage zorgt voor een natuurlijke look, zodat je je niet druk hoeft te maken dat de uitgroei zichtbaar is. De kleurtechniek kan bij alle haarkleuren en haarlengtes toegepast worden. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het zetten van balayage en kunnen ook voor jouw haartype een prachtige balayage zetten. Bekijk onze behandelingen voor de mogelijkheden voor een balayage in Den Bosch!

Supermix van kwaliteitsproducten

Wij werken alleen met de beste haarproducten. Zo werken wij onder andere met Goldwell, Kerasilk, Blondme en KMS California. Zowel in onze salon als bij jou thuis zijn deze producten eenvoudig te gebruiken voor een professioneel resultaat. Om jouw haar optimaal gezond te houden, gebruiken wij Olaplex. Behandelingen zoals kleuren en blonderen beschadigen jouw haar. Olaplex zorgt ervoor dat het haar sterker wordt en deze behandelingen geen schadelijk effect hebben op jouw haar.

balayage-den-bosch-helftheuvelpassage

Waarom Beaucoupe

Wij zijn een hecht team en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het kappersvak. Regelmatig nemen wij deel aan wedstrijden en volgen wij cursussen. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en kunnen hierdoor elk gewenst kapsel voor jou maken. Onze kapsalon is gemoedelijk, veelzijdige en stijlvol. In ons vak is creativiteit en houdbaarheid heel belangrijk, dit zie je dan ook terug in onze stijl. Voor balayage in Den Bosch kom je naar deze kapsalon.