Kapper Den Bosch

Kapper Den Bosch

Kapper Den Bosch gezocht? BEAUcoupe Kapsalon is gevestigd in de Helftheuvelpassage in Den Bosch. Wij zijn een gezellige, veelzijdige en stijlvolle kapsalon. Zowel vrouwen, mannen als kinderen kunnen bij ons terecht. Ons personeel heeft echt passie voor het vak en creëert graag voor jou het kapsel dat helemaal bij jou past. Kom eens langs bij onze kapsalon Den Bosch!

kapper-den-bosch-balayage
Balayage Den Bosch

Kapper in Den Bosch

Met een gedreven team dat altijd op de hoogste is van de nieuwe trends en ontwikkelingen creëren wij elk gewenst kapsel. Wij vinden het belangrijk dat jouw kapsel helemaal bij jou past. Daarvoor luisteren we goed naar jouw wensen. Doordat wij ons blijven bijscholen, leren wij telkens nieuwe technieken aan.

Wij maken gebruik van professionele producten die zowel goed te gebruiken zijn in onze kapsalon Den Bosch als bij jou thuis. Zo kun je ook thuis jouw haar optimaal verzorgen en stijlen. Ook wanneer jij je haar wilt kleuren, hebben wij diverse producten in ons assortiment die jouw haar goed verzorgen. Bekijk onze behandelingen.

Wanneer komt een bezoek voor jou uit?

Balayage Den Bosch

Kapper Den Bosch die altijd op de hoogte is van de nieuwste trends

Ons team is gedreven en hecht en onze medewerkers houden altijd de nieuwste trends en ontwikkelingen in de gaten. Elk jaar doen wij mee aan de Goldwell Colorzoom Challenge, een wedstrijd op topniveau. Dit zorgt voor veel creativiteit en collegialiteit en het brengt het hele team naar een hoger niveau. Zo is ons personeel altijd op de hoogte van nieuwe producten en kunnen zij jou perfect adviseren. Wij kijken samen met jou naar wat voor haar bij jou past. Benieuwd naar onze medewerkers? Ontmoet het team van Beaucoupe, dé kapper Den Bosch.

Kapper Den Bosch

Alleen de beste producten bij dé kapper Den Bosch

In onze kapsalon Den Bosch maken wij gebruik van professionele kwaliteitsproducten die gemakkelijk te gebruiken zijn. Met onze producten creëer je ook thuis een professioneel kapsel. Wij werken onder andere met de volgende merken:

  • KMS
  • Goldwell
  • Kerasilk
  • BlondMe
  • Olaplex

Wanneer komt een bezoek voor jou uit?