Trainingsavond Beaucoupe Kapsalon

voor aankomende talenten

Talentontwikkeling is enorm belangrijk voor Beaucoupe Kapsalon. We staan namelijk nooit stil en blijven continu in beweging op het gebied van haartrends, nieuwe kleur- en kniptechnieken en het creëren van de ultieme look die bij je past. Elke week is er een opleidingsavond voor de talenten, onder begeleiding van Arthur en Jeffrey. De focus tijdens de trainingsavond ligt op de zogeheten Beaucoupe Touch. Deze staat voor: creatief, van deze tijd en passend bij de persoonlijke stijl van de gast. Maar ook voor het werken van basis naar trends, zowel in vorm als kleur.

 

Deelname aan de Coiffure Award 2016

In 2016 hebben Jeffrey en Robin meegedaan aan de Coiffure Award. Zij werden daarin bijgestaan door Anouk en Femke. De Coiffure Award is een onafhankelijke fotowedstrijd waaraan dé topkappers van Nederland deelnemen. Elk jaar zorgen zij voor het zetten van nieuwe trends. Alle inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld op: kapsel, visagie, styling en fotografie. Jaarlijks telt de Coiffure Award zo’n tweeduizend fotoinzendingen en is toonaangevend voor de kappersbranche. Beaucoupe Kapsalon is trots op het team wat zulke goede prestaties neerzet en daarmee de kappersbranche mede vorm geeft.

Bekijk hier onze inzendingen.

Informatie

Beaucoupe Kapsalon
Helftheuvelpassage 94
5224 AP ‘s-Hertogenbosch
Tel. (073) 624 04 60

Volg ons op social!
Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram

Maak direct een afspraak

Ook een spannende look zoals een van onze inzendingen van de Coiffure Award? Kom eens langs en samen bekijken we de mogelijkheden voor jouw eigen stijl. Klik op onderstaande button en maak direct een afspraak met een van onze specialisten. Of maak gebruik van de ‘Kapper’ app. Deze app kun je gratis downloaden via de App Store en Google Play. Meer uitleg over de app is hier te vinden.

Share This: