Educatief nieuws

Goldwell Colorzoom Challenge

Elk jaar staat de Goldwell Colorzoom Challenge bij Beaucoupe in de agenda. De Colorzoom Challenge is een wedstrijd met een thema op topniveau. Het thema van dit jaar is; Remix. Een mengeling van kleurtrends uit het verleden met invloeden van Punk achtige elementen en Pop Art. Zo’n 42 landen nemen deel aan het Goldwell-evenement. Dit jaar vindt het spectakel plaats in Wenen.
Collega Jeffrey doet jaarlijks mee aan de wedstrijd en dit jaar zijn collega’s Daan en Sanne ook van de partij. Zij dagen zichzelf uit om bij de beste 3 van de BeNeLux te horen. Op dit moment zijn ze druk in de weer met de voorbereidingen. In mei worden de genomineerden bekend en in juni de winnaars. In oktober mogen de winnaars van de BeNeLux afreizen naar Wenen om de strijd aan te gaan met collega kappers van over de hele wereld. We houden je op de hoogte.

Deelname aan wedstrijden zorgt voor veel creativiteit en collegialiteit. Samen kleuren en nieuwe technieken toepassen vergt een goede samenwerking. Het brengt het hele team naar een hoger niveau.

“De Colorzoom Challenge is kenmerkend voor Beaucoupe”

Colorzoom Challenge 2017/2018

De collectie waar we dit najaar 2017 mee hebben gewerkt heet In-Flux. Het is een mysterieuze collectie die een overgang laat zien tussen licht en donker maar ook zacht en sterk. Er zijn veel prachtige en innovatieve kleuringen gecreëerd maar ook nieuwe technieken op gebied van kleur ontdekt.

2017 was ook het jaar waarin Robin en Jeffrey genomineerd voor de Colorzoom Challenge 2017. Robin en Jeffrey zijn allebei derde geworden. Dus helaas geen wedstrijdpodium, maar wel een knappe prestatie. Maar….we geven niet op. In oktober gaan Daan, Anouk, Jeffrey en Brigitte naar Barcelona om de live wedstrijd bij te wonen. Dan wordt het thema bekend gemaakt voor aankomend  jaar 2018. Nieuwe technieken, nieuwe uitdaging. We doen zeker weer mee.

 

Bekijk hieronder de making off van In-Flux:

Trainingsavond Beaucoupe Kapsalon

voor aankomende talenten

Elke week is er een opleidingsavond voor de talenten, onder begeleiding van Arthur en Jeffrey. Dan krijgen zij de “kneepjes van het vak” aangeleerd. De focus tijdens de trainingsavond ligt op de zogeheten Beaucoupe Touch. Deze staat voor: creatief, van deze tijd en passend bij de persoonlijke stijl van de klant maar ook voor het werken van basis naar trends, zowel in vorm als kleur.

 

Deelname aan de Coiffure Award 2016

Afgelopen januari hebben Jeffrey en Robin meegedaan met de Coiffure Award. Zij werden daarin bijgestaan door Anouk en Femke. De Coiffure Award is een onafhankelijke fotowedstrijd waaraan de topkappers van Nederland deelnemen. Elk jaar zorgen zij voor zetten van nieuwe trends. Alle inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld op: kapsel, visagie, styling en fotografie. Jaarlijks zijn er zo’n tweeduizend fotoinzendingen.

De winnaars zijn bekend gemaakt tijdens het galadiner afgelopen mei. Bekijk hieronder een preview van onze inzendingen.

Informatie

Beaucoupe Kapsalon
Helftheuvelpassage 94
5224 AP ‘s-Hertogenbosch
Tel. (073) 624 04 60

Maak direct een afspraak

Om zeker te zijn van een tijdstip waarop het u ‘t beste uitkomt raden wij aan via de onderstaande knop een afspraak te maken.

Share This: