Trainingsavond Beaucoupe Kapsalon

voor aankomende talenten

Talentontwikkeling is enorm belangrijk voor Beaucoupe Kapsalon. We staan namelijk nooit stil en blijven continu in beweging op het gebied van haartrends, nieuwe kleur- en kniptechnieken en het creëren van de ultieme look die bij je past. Elke week is er een opleidingsavond voor de talenten, onder begeleiding van Arthur en Jeffrey. De focus tijdens de trainingsavond ligt op de zogeheten Beaucoupe Touch. Deze staat voor: creatief, van deze tijd en passend bij de persoonlijke stijl van de gast. Maar ook voor het werken van basis naar trends, zowel in vorm als kleur.

Beaucoupe Kapsalon - Sophie

SOPHIE
Junior stylist

Sophie zit in het eerste jaar van haar opleiding en komt de kneepjes van het vak leren bij ons in de salon. Hier traint zij wekelijks voor.

Werkdagen:
Alle even weken op dinsdag en vrijdag
Alle oneven weken op dinsdag, donderdag en zaterdag

Beaucoupe Kapsalon - Manouk

MANOUK
Junior stylist

Manouk is ons nieuwe eerstejaars talent en komt samen met Sophie het kappersvak leren bij ons in de salon. Een enthousiaste en leergierige junior stylist.

Werkdagen:
Alle even weken op maandag, donderdag en zaterdag
Alle oneven weken op maandag en vrijdag

Beaucoupe Kapsalon - Linda

LINDA
Junior kleurstylist

Linda zit in het tweede jaar van haar opleiding en is een ster in het plaatsen van highlights. Ze traint elke dinsdagavond om de beste te worden in het vak.

Werkdagen: dinsdag/vrijdag en zaterag.

Informatie

Beaucoupe Kapsalon
Helftheuvelpassage 94
5224 AP ‘s-Hertogenbosch
Tel. (073) 624 04 60

Volg ons op social!
Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram

Maak direct een afspraak

Ook een spannende look zoals een van onze inzendingen van de Coiffure Award? Kom eens langs en samen bekijken we de mogelijkheden voor jouw eigen stijl. Klik op onderstaande button en maak direct een afspraak met een van onze specialisten. Of maak gebruik van de ‘Kapper’ app. Deze app kun je gratis downloaden via de App Store en Google Play. Meer uitleg over de app is hier te vinden.

Share This: